Ytterligare tre av Ström & Gullikssons patentombud har klarat European Qualifying Examination

24 juni, 2021

Det är med stor stolthet och varma gratulationer som Ström & Gulliksson kan berätta att ytterligare tre av våra patentkonsulter har klarat av European Qualifying Examination: Ida Moen Larsson, Victor Olsson Fekadu och Erik Broströmer. 

Då både svenska och utländska företag ofta söker patent via Europatentverket (EPO) i München är auktorisationen viktig. Endast auktoriserade Europapatentombud  är behöriga att företräda klienter vid Europapatentverket och Ström & Gulliksson gläds med de medarbetare som klarat av den omfattande examinationen som krävs för att bli auktoriserad. 

Erik Bolmsjö, partner och Europapatentombud kommenterar: 

Victor Olsson Fekadu har redan sedan sin första dag hos S&G visat på stor talang inom yrket. Som patentkonsult navigerar Victor säkert i olika typer av ärenden som är tekniskt och juridiskt komplicerade. Victor är en nyckelspelare på vårt Lundakontor och att han nu får titulera sig som Europapatentombud känns både självklart och rättvist”.

Magnus Berglund, partner och Europapatentombud kommenterar:  

Erik Broströmer är en erfaren patentkonsult med mycket hög teknisk kompetens. Eriks tidigare bakgrund inom forskarvärlden i såväl Kina som USA samt erfarenhet av att driva uppstartsföretag i Kina gör att han är väldigt uppskattad hos våra kunder.”

Ida Moen Larsson är en skicklig patentkonsult och det förvånar mig inte att hon blir auktoriserad efter endast knappt 4 år i branschen. Idas akademiska bakgrund som innefattar såväl nanoteknik som ekonomi och vilken kryddats med ett år som kurator på Lunds nation gör att hon passar väldigt bra i rollen som patentkonsult.”