Gör karriär hos Ström & Gulliksson

Vi på Ström & Gulliksson tycker om samarbeten som växer och mognar. Tillsammans med våra klienter har vi ofta relationer som fortsätter år efter år. Det gäller även relationen med våra medarbetare.

Har du en solid bas av teknikkunskap? Är du intresserad av att se idéer förverkligas? Besitter du en stark vilja att försvara innovationer?

Du är alltid välkommen med en ansökan!

Just nu rekryterar vi:

  • Håll dig uppdaterad om traineeprogrammet

    Är du intresserad av att arbeta med innovationer? Då ska du ha koll på vårt traineeprogram som ger dig de kunskaper och färdigheter som krävs för en fortsatt karriär som patentkonsult hos oss på Ström & Gulliksson. Läs mer om programmet och skapa kontakt med oss redan nu.

    Läs mer »

Mitt på Östermalm, centralt i Göteborg, vid Malmö C eller med milsvid utsikt över de skånska slätterna?

Som anställd hos oss jobbar du antingen i en anrik fastighet i centrala Stockholm, på centralt läge Göteborg eller Malmö eller på 18:e våningen i Lund med milsvid utsikt. På samtliga orter sitter vi i kontorsgemenskap med Advokatbyrån Gulliksson.

Till vår hjälp i internationella frågor har vi bland annat ett stort kontaktnät av advokat- och patentbyråer jorden runt och vi är dessutom anslutna till ett tjugotal branschorganisationer.

För att trivas hos oss ska du tycka om utmaningen det innebär med ett tidvis högt tempo och korta deadlines oavsett vilken roll du har. Här jobbar vi i team och värdesätter den tid det tar att bygga och vårda sociala relationer. Vår rekryteringsprocess säkerställer att vi har engagerade och kompetenta medarbetare i alla led – allt för att ge våra klienter bästa tänkbara service.

Intresserad av teknik, innovation, språk och goda relationer? Bli en del av Ström & Gulliksson!

Vår rekryteringsprocess är noggrann och precis som i allt annat vi gör tänker vi långsiktigt när vi rekryterar. För att kunna ge de bästa råden och leverera de bästa tjänsterna vet vi att vi behöver medarbetare med hög yrkeskunskap och kompetens.

Även när vi inte har någon ledig tjänst utannonserad är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade och duktiga kandidater som, precis som vi, brinner för teknik och innovation, språk och goda relationer både med våra kunder och varandra.

Om allt stämmer är det kanske just dig vi får välkomna som vår nya kollega. Om du tycker att någon av rollerna hos oss passar dig är du välkommen att höra av dig hr@sg.se.