Patentkonsult – tekniskt kunnande och patentjuridisk kunskap

Att jobba med andras teknikidéer kräver både ett stort tekniskt kunnande och en aktiv, utåtriktad personlighet. För att trivas i rollen som patentkonsult krävs en vilja och ett engagemang att försvara idéerna som om de vore dina egna.

Bland våra kunder finns en mängd olika teknikområden och företagen varierar storleksmässigt och vi jobbar med allt från startups till internationella koncerner. Ibland är det tekniska innehållet litet men de juridiska utmaningarna stora, ibland är det precis tvärtom.

Vi har ett mångårigt samarbete med Advokatbyrån Gulliksson vilket säkerställer att du som patentkonsult har nära till juridiska resurser att erbjuda våra klienter. Advokaterna hos Gulliksson är specialister på immaterialrätt och tillsammans företräder vi klienter i nationella och internationella patentprocesser. Som patentkonsult hos oss jobbar du i team och till din hjälp har du våra paralegals.

Bli en del av vårt team!

Kompetens, engagemang och personliga egenskaper – våra medarbetare utgör grunden för våra goda klientsamarbeten. För att kunna ge de bästa råden och leverera de bästa tjänsterna handplockar vi medarbetare med hög yrkeskunskap och kompetens. Det gäller såväl patentkonsulter, paralegals som administrativ personal.

Lediga tjänster