Ström & Gulliksson – prisutdelare vid Venture Cup regionfinal Syd

31 maj, 2022

Venture Cup samlar och uppmärksammar morgondagens entreprenörer och tidigare i veckan gick regionfinalen i Syd av stapeln. I måndags, den 30 maj var det mingel och scenprogram på Rådhuset i Malmö och som partner till Venture Cup var representanter för Ström & Gulliksson självklart på plats. Ida Moen Larsson fick äran att dela ut priset i kategorin: The Audience Award (Publikens Pris) som gick till HEAT, den första svenska kondomtillverkare som satsar på hållbar och rättvis produktion.

– Att se entusiasmen och alla idéer som pitchades, många med ett starkt hållbarhetstänk, var otroligt roligt! Vi delar verkligen Venture Cups målsättning att stimulera skapandet av nya tillväxtföretag och att bidra till entreprenöriellt lärande, säger Ida Moen Larsson och lyfter vikten av att utveckla en patentstrategi tidigt, inte minst för start-ups som vill attrahera investerare.

– Bra ideér ska skyddas! Vi går gärna in i ett tidigt skede för att kunna ge bästa möjliga rådgivning och hjälpa nystartade företag att satsa rätt från start.

Som ny partner till Venture Cup ser Ström & Gulliksson fram emot att följa den innovationskraft som finns bland morgondagens entreprenörer. Att jobba i den absoluta framkanten av såväl teknik som innovation är en stark drivkraft för våra patentkonsulter och bland våra uppdrag finns företag av alla storlekar, även start-ups. 

Årets vinnare av STARTUP 2022 Region South: 
Best Traction: Quiqly
Beyond Academic: SpeakSum 
Game Changer: Pharmista Technologies 
Impact Maker: SunFeeds 
The Audience Award: HEAT

Photo by Jez Timms on Unsplash