Albin Persson – ny delägare i Ström & Gulliksson

16 december, 2021

Med närmare 20 års konsulterfarenhet anslöt Albin Persson till Ström & Gulliksson för snart tre år sen. Nu gläds han åt möjligheten att gå in som delägare:
– Ström & Gulliksson är för mig synonymt med hög kompetens, kvalitet och service för våra klienter. Här finns en företagskultur som sitter i väggarna och som jag är stolt över att få vara en del av.

Det senaste året har Albin Persson bidragit till utvecklingen av byrån på ledningsgruppsnivå. I samband med inträdet i ledningsgruppen i fjol tog han även över ansvaret för byråns Mekanik-team.

– Att nu bli delägare hos S&G är väldigt hedrande! Det är också ett förtroende och ett ansvar att utveckla bolaget i samma anda. Som delägare hoppas jag kunna axla det ansvaret och föra vår företagskultur vidare till nästa generation, säger Albin Persson som har erfarenhet från ett flertal olika teknikområden och industrier, däribland: förpackningsindustrin, byggindustrin, livsmedelsindustrin, medicinteknik, marinteknik med flera.

Björn Andersson, Senior Partner och Europapatentombud kommenterar:

– Albin är ett patentproffs ut i fingerspetsarna och någon som jag har haft förmånen att känna i många år. På senare tid har vi också arbetat tätt tillsammans som ledare för varsitt konsultteam inom Ström & Gulliksson. Att välkomna Albin in i vår delägarkrets känns både naturligt och samtidigt mycket spännande för framtiden.

– Gemensamt för oss delägare är ett otroligt starkt engagemang för Ström & Gulliksson fortsatta utveckling. Vårt strategiska arbete omfattar såväl rekryteringsinsatser som krävs samt att verka för och bibehålla en sund företagskultur där våra medarbetare trivs och utvecklas. Vi är tacksamma för våra klienters förtroende och att vi gång på gång, genom rekryteringar och nya uppdrag stärker vår position, säger Rikard Roos, Managing Partner och Europapatentombud. 

Ström & Gulliksson ägs nu av nio delägare, dessa är Rikard Roos, Björn Andersson, Leif Jörgensson, Jan Nilsson, Erik Bolmsjö, Christian Arkelius,Magnus Berglund, Malin Ahlgren och Albin Persson.
Företaget ledningsgrupp utgörs av Rikard Roos, Björn Andersson, Jan Nilsson, Erik Bolmsjö, Christian Arkelius, Magnus Berglund, Malin Ahlgren och Albin Persson.