Emil Tostrup

Europapatentombud

HUVUDTITEL

Europapatentombud

TEKNIKOMRÅDEN

Mjukvara
Datorsystem och nätverk
Elektronik

UTBILDNINGAR

Civilingenjör i Datateknik, Lunds Tekniska Högskola (LTH)

SPRÅK

Engelska
Svenska

Vägledning och engagemang är mina nycklar till ett strategiskt samarbete

Genom att vara driven av en genuin passion för framtida teknologier och möjligheter investerar jag betydande tid på att utforska banbrytande forskning och tekniska framsteg. Med en specialiserad inriktning på datateknik och omfattande erfarenhet av hantering av datarelaterade uppfinningar och patent, bidrar jag med en expertis av att kunna navigera bland komplexa patentrelaterade frågor för olika typer av uppfinningar.

Att få jobba med utformning av patentansökningar för teknik jag finner genuint intresse i gör mitt arbete extremt stimulerande. Jag försöker alltid utgå från att identifiera behov och föreställa mig framtida och nya perspektiv kring mina kunders innovationer. Detta för att ge din uppfinning ett så robust och rättvisande patentsskydd som möjligt. Jag är övertygad om att en noggrant utformad första patentansökan är avgörande för att säkerställa effektivt patentskydd. Skydd av immateriella rättigheter är idag lika viktigt som någonsin, och jag ägnar mig därför åt både de övergripande aspekterna och de mindre detaljerna i en patentansökan som kan ha stor inverkan på ditt skyddsomfång, och lämnar inget åt slumpen i strävan efter starkt patentskydd.

Att samarbeta med mig och mina kollegor på Ström & Gulliksson innebär att bygga ett strategiskt samarbete för dina immateriella rättigheter, vilket sträcker sig till avgörande affärsbeslut. Oavsett om det handlar om att bestämma tidpunkten för att lämna in en första patentansökan, definiera strategier för patentskydd, hantera potentiella utmaningar med konkurrenter eller anpassa sig till övergripande affärsstrategier, erbjuder vi ovärderliga insikter och vägledning för varje steg på vägen.

Tveka inte att kontakta mig för en diskussion om du har några frågor som relaterar till patent.