Vi vill växa – vill du? Nu söker vi ännu fler patentkonsulter till Malmö och Lund!  

27 oktober, 2020

Är du patentkonsult och känner att det är läge för ett karriärbyte? Hos Ström & Gulliksson har du möjlighet att från centralt läge vid Malmö C eller med milsvid utsikt på 18:e våningen i Lund skapa patentskydd och försvara framtidens innovationer!

Har du en solid bas av teknikkunskap? Är du intresserad av att se idéer förverkligas? Besitter du en stark vilja att försvara innovationer? 
Att jobba med andras teknikidéer kräver både ett stort tekniskt kunnande och en aktiv, utåtriktad personlighet.

För att trivas i rollen som patentkonsult hos oss krävs en vilja och ett engagemang att försvara idéerna som om de vore dina egna. Bland våra kunder finns en mängd olika teknikområden och företagen varierar storleksmässigt och vi jobbar med allt från startups till internationella koncerner. Vi har ett mångårigt samarbete med Advokatbyrån Gulliksson vilket säkerställer att du som patentkonsult har nära till juridiska resurser att erbjuda klienterna. 

Läs mer om oss här, se hela vårt team här eller varför inte kolla in vår sida på LinkedIn

Välkommen att kontakta Björn Andersson, Erik Bolmsjö eller Albin Persson för mer information! 

Björn Andersson 
bjorn.andersson@sg.se
+46 (0) 705 10 14 35

Erik Bolmsjö 
erik.bolmsjo@sg.se
+46 (0) 705 975 200

Albin Persson 
albin.persson@sg.se
+ 46 (0) 768 34 15 66

Redo att skicka in din ansökan direkt? 
Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Ansökan med CV och betygskopior skickar du via e-mail till christina.cedergren@sg.se. Skriv ”Ansökan patentkonsult Lund/Malmö” i ämnesraden.

Just nu pågår även rekrytering till vårt nyöppnade kontor i Göteborg!

På Ström & Gulliksson försöker vi alltid tänka långsiktigt. För att kunna ge de bästa råden och leverera de bästa tjänsterna handplockar vi bara medarbetare med hög yrkeskunskap och kompetens. Det gäller såväl patentkonsulter, paralegals som administrativ personal. Samtliga jobbar på något av våra kontor i Malmö, Lund, Stockholm eller på vårt nyöppnade kontor i Göteborg. På samtliga orter sitter vi i kontorsgemenskap med Advokatbyrån Gulliksson. Till vår hjälp i internationella frågor har vi bland annat ett stort kontaktnät av advokat- och patentbyråer över hela världen och vi är dessutom anslutna till ett tjugotal branschorganisationer.