Ström & Gulliksson växer och etablerar kontor i Göteborg 

26 augusti, 2020

– Som fullservicebyrå är vår avsikt att växa och nå ut till fler marknader än de vi redan täcker in idag. Med fysisk närvaro i både Lund, Malmö, Stockholm och nu även Göteborg blir vi en än mer självklar samarbetspartner för en mängd innovativa företag i Sverige, säger Rikard Roos, Managing Partner. 

Ström & Gulliksson har ett mycket välutbildat team av konsulter som täcker alla teknikområden och har empiriskt visat sig vara särskilt vassa på invändningar, tvister och strategi. Även i Göteborg kommer Advokatbyrån Gulliksson att finnas under samma tak och i viss kontorsgemenskap. Två samspelta byråer ger en mängd fördelar när t.ex. patenttvister bedrivs och samarbete är en vinst i sig för de företag som väljer att anlita båda. För Ström & Gulliksson är Göteborgsetableringen ett naturligt steg för att vara geografiskt nära till ännu fler marknadsledande företag och för att nå ut till fler branscher.  

Ansvarig för nyetableringen och utsedd kontorschef är nyrekryterade Europapatentombudet Peter Ekwall som menar att just samarbetet mellan byråerna var avgörande.

– Samarbetet mellan Ström & Gulliksson och Advokatbyrån Gulliksson är helt unikt och ger våra klienter en enorm fördel. Gulliksson är en välrenommerad advokatbyrå med bredd och ett komplett utbud av tjänster inom immaterialrätt och affärsjuridik. Medarbetarna på båda byråerna har dessutom kompletterande specialistkompetenser inom en rad branscher. Jag ser fram emot att snabbt och smidigt sätta ihop ett skräddarsytt team med rätt kompetens och inte minst att tillsammans med Jesper Sundström etablera och få Göteborgskontoret att växa. Just nu rekryterar vi och letar efter en erfaren patentkonsult med eget driv och stark entreprenörsanda och som vill bli en del av vår satsning i Göteborg!

Mer om Peter Ekwall hittar du här och mer om kompetens vi söker just nu hittar du här.

Samarbetet mellan Ström & Gulliksson och Gulliksson följer Advokatsamfundets regler.