Ström & Gulliksson söker patentparalegal till kontoret i Malmö. Tjänsten är tillsatt.

19 augusti, 2018

Tjänsten är nu tillsatt. Vill du arbeta som paralegal hos oss? Hos oss är våra paralegals uppskattade medarbetare och en viktig länk till våra externa kontakter. Ström & Gulliksson erbjuder en omväxlande vardag där du kan kombinera ett spännande arbete med stora möjligheter till utveckling. 

Arbetsbeskrivning. I rollen som paralegal får du självständigt administrera och koordinera patentärenden i samråd med våra patentkonsulter. Det innebär kommunikation med såväl svenska som utländska klienter, ombud och myndigheter. Du får även hantera registrering och bevakning av svarsfrister, ärenderegistrering, överlåtelser, fakturering samt allmän administration.

Kvalifikationer och egenskaper. Vi söker en engagerad och serviceinriktad paralegal. Du behärskar Officepaketet väl och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en utpräglad språkkänsla. Har du ytterligare språkkunskaper eller är utbildad paralegal är det meriterande. Tjänsten ställer krav på noggrannhet och ansvarskänsla och att du har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från patentbyrå, patentavdelning inom industrin eller patentverk.

För att trivas hos oss ska du tycka om utmaningen det innebär med ett tidvis högt tempo och korta deadlines – det ställer krav på att du kan strukturera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Hos Ström & Gulliksson sätter vi stort värde på din förmåga att arbeta i team och att bygga och vårda sociala relationer. Vi jobbar digitalt över kontorsgränserna för att alltid ge våra klienter bästa sammansättningen i teamet. I Malmö arbetar vi i ljusa, moderna lokaler i Glasvasen intill Malmö C.

Välkommen med din ansökan!
Läs mer om oss här på hemsidan eller kontakta personalkoordinator Christina Cedergren, telefon 040-757 45 för mer information.

Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior per e-mail till christina.cedergren@sg.se. Skriv ”Ansökan paralegal” i ämnesraden på ditt e-mail. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Ström & Gulliksson gillar samarbeten som växer och mognar. Tillsammans med våra klienter
har vi ofta relationer som fortsätter år efter år. Det gäller även relationerna med våra medarbetare.
Det är så vi vill ha det. På Ström & Gulliksson försöker vi alltid tänka långsiktigt. För att kunna ge de
bästa råden och leverera de bästa tjänsterna handplockar vi bara medarbetare med hög yrkeskunskap
och kompetens. Det gäller såväl patentombud, paralegals som administrativ personal. Samtliga
jobbar på något av våra kontor i Malmö, Lund och Stockholm. På samtliga orter sitter vi i
kontorsgemenskap med Advokatbyrån Gulliksson. Till vår hjälp i internationella frågor har vi bland
annat ett stort kontaktnät av advokat- och patentbyråer jorden runt. Dessutom är vi anslutna till ett
tjugotal branschorganisationer.