Ström & Gulliksson söker patentkonsulter till Malmö och Lund 

26 augusti, 2022

Har du en solid bas av teknikkunskap? Är du intresserad av att se idéer förverkligas? Besitter du en stark vilja att försvara innovationer? Just nu söker Ström & Gulliksson fler patentkonsulter till våra kontor i Malmö och Lund. 

Att jobba med andras teknikidéer kräver både ett stort tekniskt kunnande och en aktiv, utåtriktad personlighet. För att trivas i rollen som patentkonsult hos oss krävs en vilja och ett engagemang att försvara idéerna som om de vore dina egna. Bland våra kunder finns en mängd olika teknikområden och vi jobbar med allt från startups till internationella koncerner. Vi har ett mångårigt samarbete med Advokatbyrån Gulliksson vilket säkerställer att du som patentkonsult har nära till juridiska resurser att erbjuda klienterna. 

För att trivas hos oss ska du tycka om utmaningen det innebär med ett tidvis högt tempo och korta deadlines oavsett vilken roll du har. Här jobbar vi i team och värdesätter den tid det tar att bygga och vårda sociala relationer. Vår rekryteringsprocess säkerställer att vi har engagerade och kompetenta medarbetare i alla led – allt för att ge våra klienter bästa tänkbara service.

Har du frågor eller är du mer intresserad av att jobba på vårt kontor i Göteborg?
Välkommen att kontakta Björn Andersson eller Erik Bolmsjö.

Björn Andersson 

bjorn.andersson@sg.se
+46 (0) 705 10 14 35

Erik Bolmsjö 

erik.bolmsjo@sg.se
+46 (0) 705 97 52 00

Redo att skicka in din ansökan direkt? 

Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om oss här, se hela vårt team här eller besök vår sida på LinkedIn