Ström & Gulliksson rekryterar Europapatentombud

4 januari, 2019

Ström & Gulliksson inleder året med en nyrekrytering till Malmökontoret. Med 18 års konsulterfarenhet och gedigen kunskap ansluter nu Albin Persson, Europapatentombud, till byrån.
– Jag ser fram emot detta steg i min karriär och att få vara en del av en välorganiserad byrå med spetskompetens i alla led. Jag är övertygad om att jag kommer trivas bra bland Ström & Gullikssons drivna och kompetenta medarbetare.

Albin Persson har stor erfarenhet av en rad olika teknikområden och branscher, däribland förpackningsindustri, maskinteknik, byggindustri, värmeväxling, ventilation, marinteknik, medicinsk teknik, plastteknik, läkemedel, vindkraft samt livsmedelsindustrin.

– Jag lockades av att Ström & Gulliksson ger mig möjlighet att jobba med intressanta klienter och avancerade ärenden. Med tanke på byråns nära samarbete med Advokatbyrån Gulliksson hoppas jag även kunna bidra med mitt tekniska kunnande i rättsfall och tvister, säger Albin Persson som kommer att ingå i team Mekanik under ledning av Leif Jörgensson.

– Vi värdesätter hög yrkeskunskap, kompetens och ambitioner i alla våra rekryteringar. Det är med stor glädje vi välkomnar Albin till Ström & Gulliksson. Förutom mångårig erfarenhet och djup kompetens besitter han dessutom det engagemang som våra klienter förväntar sig, säger Leif Jörgensson, senior partner och Europapatentombud.

Nyligen publicerades Managing IP’s årliga PCT-undersökning som rankar de byrårer som hanterar flest PCT-patentansökningar i de stora jurisdiktionerna. Där rankades Ström & Gulliksson bland de fem största PCT-inlämnarna bland svenska patentbyråer. Under föregående år har Ström & Gulliksson även anställt flera paralegals handplockade för sitt engagemang, serviceförmåga och språkkänsla. Läs mer om karriärmöjligheterna hos Ström & Gulliksson här.