HUVUDTITEL

Patentkonsult

TEKNIKOMRÅDEN

Biologi
Kemi
Medicinsk teknik

UTBILDNINGAR

Civ. ing. i Molekylär bioteknik, Uppsala Universitet 2015

SPRÅK

Engelska
Tyska
Svenska

TIDIGARE ANSTÄLLNINGAR

Octapharma
BioArctic
Valneva

Långsiktig patentstrategi ger förutsättning för ett innovativt samhälle

Att kunna skydda sin idé genom patent och andra immateriella rättigheter är en förutsättning för ett innovativt samhälle och för utvecklingen av livsviktiga produkter, såsom läkemedel. För att kunna finansiera er verksamhet och ta produkter till marknad behövs en trygg och långsiktig patentstrategi och den vill jag hjälpa er med!

Jag tycker det är roligt att jobba med patenträtt eftersom det är varierande och jag får möjlighet att fördjupa mig i många olika ämnen, samtidigt som jag får använda mig av språk, vetenskap och kreativitet för att lösa problem. Det är spännande att få ta del av det nyaste inom innovation.

Genom min utbildning och mina arbetserfarenheter har jag en grundförståelse för kvalitetskontroll, forskning och kliniska studier inom läkemedelsindustrin. Mina specialiteter är biologi, kemi, bioteknik och medicinsk teknik. Genom min utbildning och mina arbetserfarenheter har jag en grundförståelse för kvalitetskontroll, forskning och kliniska studier inom läkemedelsindustrin.

Jag uppskattar nära kontakt med kunder! En öppen och tydlig kommunikation är nödvändig för förståelse för era behov och för att försäkra mig om att vi har en gemensam bild av målen med samarbetet. Jag har engagemanget och kunskaperna som krävs för att förstå er produkt och er affär. Jag vill att ni ska vara delaktiga i patentprocessen – genom samarbete kan vi positionera er för kort- och långsiktig framgång. Jag ser fram emot att få hjälpa er!