Malin Ahlgren – ny delägare i Ström & Gulliksson

15 december, 2020

Malin Ahlgren, som tidigare i höstas anslöt till Ström & Gullikssons ledningsgrupp, blir nu även delägare.
– Vi ser fram emot att Malin genom sitt delägarskap nu även långsiktigt engagerar sig och tar än mer ansvar i strategiska frågor på ägarnivå, säger Erik Bolmsjö.

Självklart och inspirerande, så summerar Europapatentombud Malin Ahlgren själv sitt val att gå in som delägare i Ström & Gulliksson. 

– På samma sätt som jag är nyfiken, vill förstå och på alla sätt bidra till mina klienters framgångar genom min yrkesroll som Europapatentombud är drivkraften densamma gällande Ström & Gulliksson. Just nu är vi inne i en spännande fas och jag ser många möjligheter att ytterligare stärka vår position på marknaden. Det är inspirerande att nu full ut få vara med om att aktivt jobba med byråns framtida utveckling på flera nivåer.

– Malin Ahlgren har sedan dagen hon anställdes varit entusiastisk inför vår ambition att alltid leverera högsta kvalitet i de uppdrag vi utför. Hon har ett väldigt gott anseende inom branschen, både i Sverige och internationellt, och att hon nu blir delägare hoppas vi kunna ytterligare stärka vår bild som en av Europas ledande patentbyråer, säger Björn Andersson.

När Malin Ahlgren i oktober välkomnades till byråns ledningsgrupp tog hon även över ansvaret för att leda byråns Paralegal-team.

– Malin Ahlgren har länge visat ett stort engagemang för byråns utveckling och på senare tid även tagit mer och mer ansvar på en företagsövergripande nivå. Malin har alltid haft ett starkt engagemang ut mot våra klienter och axlar nu även personalansvar genom att leda vårt paralegal-team, säger Rikard Roos.