En julgåva som driver svensk hjärnforskning framåt

3 december, 2019

I år går Ström & Gullikssons julgåva till Hjärnfonden vars vision är ett ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan.

Mer än var tredje svensk kommer någon gång i livet att få en hjärnsjukdom som till exempel migrän, ALS, Alzheimers sjukdom, beroende, stroke, stressrelaterad eller annan form av psykisk ohälsa. Sällan blir detta så tydligt som runt jul. Hjärnfondens vision är att ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan.

Ström & Gulliksson önskar alla medarbetare, familj, vänner och klienter en God Jul och Gott Nytt År! 

Mer om Hjärnfonden
Hjärnfonden är en ideell insamlingsstiftelse utan statligt stöd, som har till uppgift att samla in och fördela pengar till forskning samt informera om hela hjärnan och alla dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. Hjärnfonden delar ut stipendier och forskningsbidrag till speciellt utvalda förstklassiga forskare och forskargrupper. Fondens vetenskapliga nämnd, som består av 23 av landets främsta professorer inom neurovetenskapen, garanterar att de forskare som får Hjärnfondens forskningsbidrag eller stipendium tillhör den svenska forskareliten.