Årstaxeadministratör sökes till Ström & Gulliksson, Malmö

8 november, 2020

Ström & Gulliksson är en europeisk patentbyrå och en självklar samarbetspartner för en mängd innovativa företag, både nationella och internationella. Att betala årstaxor är avgörande för att patentskyddet ska kunna upprätthållas. Att administrera detta är ett kvalificerat arbete där du behöver vara noggrann, flexibel och nyfiken. Nu söker vi en årstaxeadministratör som vill jobba i ett mindre, sammansvetsat team på vårt kontor i Malmö.

I rollen som årstaxeadministratör kommer du att arbeta med kunden i fokus samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med ekonomi, patentkonsulter och paralegals. Du kommer ingå i ett team av årstaxeadministratörer som tillsammans utvecklar och förfinar våra rutiner.

Har du vad som krävs?

  • Du som söker är en engagerad och serviceinriktad administratör.
  • Du behärskar Officepaketet väl, har god datorvana och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Vi tror att du har några års erfarenhet av administrativt arbete och nu söker en ny utmaning.
  • Rollen ställer krav på att du är noggrann och strukturerad samt att du har lätt för att samarbeta.
  • Om du inte har erfarenhet av årstaxehantering sedan tidigare uppskattar vi din vilja till att lära nytt.
  • I vårt utvecklingsarbete värdesätter vi din förmåga till initiativ och att slutföra saker.

För att trivas hos oss ska du tycka om utmaningen det innebär med ett tidvis högt tempo och korta deadlines – det ställer krav på att du kan strukturera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi erbjuder ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och trevliga kollegor där arbetsklimatet präglas av såväl prestigelöshet som höga ambitioner. För oss är vårt engagemang för våra klienter lika självklart som vår arbetsglädje och möjligheten till balans i livet. I Malmö arbetar vi i ljusa, moderna lokaler i Glasvasen intill Malmö C.

Som europeisk patentbyrå har Ström & Gulliksson mångårig erfarenhet och gedigen kunskap om svensk, europeisk och internationell patenträtt. Våra tjänster omfattar skapande och hantering av rättigheter, strategisk rådgivning, bedömningar, juridiska tjänster, bemanning och utbildning – allt för att skapa och upprätthålla värdefulla patentskydd.

Välkommen med din ansökan!
Läs mer om oss här på vår hemsida eller kontakta vår ekonomichef Jakob Eriksson, telefon 040-757 45, för mer information. Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior per e-mail till christina.cedergren@sg.se.

Skriv ”Ansökan Årstaxeadministratör” i ämnesraden på ditt e-mail. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 december.

Ström & Gulliksson gillar samarbeten som växer och mognar. Tillsammans med våra klienter har vi ofta relationer som fortsätter år efter år. Det gäller även relationerna med våra medarbetare. Det är så vi vill ha det. På Ström & Gulliksson försöker vi alltid tänka långsiktigt. För att kunna ge de bästa råden och leverera de bästa tjänsterna handplockar vi bara medarbetare med hög yrkeskunskap och kompetens. Det gäller såväl patentombud, paralegals som administrativ personal. Samtliga jobbar på något av våra kontor i Malmö, Lund, Stockholm och Göteborg. På samtliga orter sitter vi i kontorsgemenskap med Advokatbyrån Gulliksson. Till vår hjälp i internationella frågor har vi bland annat ett stort kontaktnät av advokat- och patentbyråer jorden runt. Dessutom är vi anslutna till ett tjugotal branschorganisationer.