Ansökan för Ström & Gullikssons traineeprogram 2023 har öppnat 

24 januari, 2023

Nu har ansökningsperioden för vårt traineeprogram öppnat och vi välkomnar ansökningar från dig som är civilingenjör eller har en teknologie licentiat-/doktorsexamen från något av programmen vid F, E, D eller M-sektionerna. Arbetet är omväxlande och innebär spännande och utmanande uppgifter, tekniskt såväl som patentjuridiskt.

Programmet sträcker sig över tre terminer med delmoment som berör allt från grundläggande immaterialrätt till hur tekniska innovationer skyddas och vad som krävs i komplicerade patenttvister. Tillsammans med erfarna kollegor får du redan från dag ett vara delaktig i ärenden och arbeta med nya uppfinningar.

”Roligt, utmanande, inspirerande och stimulerande”. Så beskriver Ström & Gullikssons tidigare traineer sin upplevelse – och nämner kombinationen av teknik och  juridik som ett av många skäl som gör rollen som patentkonsult intressant.


Mer om vilka kvalifikationer och egenskaper som krävs, vilka utvecklingsmöjligheter vårt traineeprogram erbjuder och ansökningsformulär hittar du här!