Patentkonsulter till Malmö, Lund och Stockholm

20 december, 2022

Har du en solid bas av teknikkunskap? Är du intresserad av att se idéer förverkligas? Besitter du en stark vilja att försvara innovationer? Just nu söker Ström & Gulliksson fler patentkonsulter till våra kontor i Malmö, Lund och Stockholm. 

Att jobba med andras teknikidéer kräver både ett stort tekniskt kunnande och en aktiv, utåtriktad personlighet. För att trivas i rollen som patentkonsult hos oss krävs en vilja och ett engagemang att försvara idéerna som om de vore dina egna. Bland våra kunder finns en mängd olika teknikområden och vi jobbar med allt från startups till internationella koncerner. Vi har ett mångårigt samarbete med Advokatbyrån Gulliksson, vilket säkerställer att du som patentkonsult har nära till juridiska resurser att erbjuda klienterna. 

Vi söker dig som:

  • är civilingenjör eller motsvarande
  • har erfarenhet från patentarbete
  • har erfarenhet som konsult med kundansvar

För att trivas hos oss är det en fördel om du ser tidvis högt tempo och korta deadlines som en spännande utmaning, oavsett vilken roll du har. Här arbetar vi i team med mycket nära samarbete och support mellan teamen. Vår samarbetsförmåga är en del av vår spetskompetens. Kundrelationen står alltid i centrum och vi gör vårt yttersta för att skapa nära och långsiktiga samarbeten och kundrelationer.

Som person är du driven, engagerad och har ett genuint intresse för patent och att förstå kundernas verksamheter. Det är en självklarhet för dig att dela med dig av kunskaper och att arbeta i lag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Björn Andersson, Erik Bolmsjö eller Christian Arkelius.

Björn Andersson, Malmö 

bjorn.andersson@sg.se
0705-10 14 35

Erik Bolmsjö, Lund
erik.bolmsjo@sg.se
0705-97 52 99

Christian Arkelius, Stockholm
christian.arkelius@sg.se
0706-724 57 63

Redo att skicka in din ansökan direkt? 

Vi arbetar med löpande urval och välkomnar därfördin ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om oss här, se hela vårt team här eller besök vår sida på LinkedIn