Polly El Habti Westerlind

Patentkonsult

HUVUDTITEL

Patentkonsult

TEKNIKOMRÅDEN

Nanoteknik
Medicinsk teknik
Material
Mekanik
Halvledarfysik

UTBILDNING

Civilingenjör i teknisk nanovetenskap, Lunds tekniska högskola (LTH)

SPRÅK

Svenska
Engelska
Tyska

TIDIGARE ANSTÄLLNINGAR

Sol Voltaics
AWA

ÖVRIGA MERITER

Meduppfinnare till WO2018122101A1

Från första idé och genom hela patentprocessen

Att bli anlitad som patentombud är ett förtroende jag tar på största allvar. Ta gärna kontakt med mig så tidigt som möjligt så hjälper jag dig att ta din idé till färdig uppfinning och omsätta den till patentskydd. Med erfarenhet som uppfinnare från start-up-världen vet jag vilka utmaningar som kan finnas och vilket stöd som behövs. Du kan lita på att jag finns där och hjälper dig med stort engagemang och lyhördhet, från början till slut.

Relationen med dig som klient är viktig för mig, och jag ser till att ställa de rätta frågorna för att skapa en djupare förståelse för just dina behov. Jag diskuterar mer än gärna såväl tekniska frågor som patentstrategi.

Jag brinner för innovation. Med en bakgrund inom nanovetenskap har jag haft förmånen att fördjupa mig inom flera ämnesområden. Jag har även stort intresse och förmåga att sätta mig in i ny teknik i allmänhet.

På Ström & Gulliksson arbetar jag med varierande patentrelaterade uppdrag, exempelvis nyhetsgranskningar, patenterbarhetsbedömningar, freedom-to-operate-analyser och patentansökningar. Jag har tidigare haft uppdrag inom områdena nanoteknik, halvledarfysik, material, mekanik och medicinsk teknik.

Jag, tillsammans med mina kollegor, har engagemanget och kunskaperna som krävs för att skydda din idé. Tveka inte att höra av dig!