Receptionist Stockholm – deltid 75 %

20 december, 2022

Ansökan är stängd

Som receptionist kommer du utgöra en central del av verksamheten och framförallt göra stor skillnad för dina närmsta kollegor och våra klienter. Kontaktytorna – som både är interna och externa – är många och därför sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du har ett naturligt förhållningssätt till service och känner stolthet i att leverera en hög servicenivå – i såväl små som stora sammanhang. 

Rollen är ny för kontoret, men liknande roller finns i organisationen sedan tidigare. Du kommer ha goda möjligheter att forma din roll och sätta en hållbar struktur i vår set-up av den nya tjänsten. 

Arbetsbeskrivning 

Du tycker om att ge förstklassig service till våra besökare och klienter och är samtidigt mån om dina kollegor. I ditt dagliga arbete ingår också att ansvara för allmänna receptionsuppgifter såsom hantera kontorets telefonväxel, posthantering, budförsändelser och boka tjänsteresor.

Du hjälper till att koordinera kontorets lokala konferenser och events och säkerställer hög service. I din roll säkerställer du också att kontoret är i gott skick och du är kontaktperson för fastighetsägare, facilitetsbolag osv. Inköp av kontors- och förbrukningsvaror ingår också i dina vardagliga uppgifter och du gör det på ett effektivt och prismedvetet sätt.

I din roll ingår också att hjälpa kontorets paralegalsmedarbetare med fakturering och andra administrativa uppgifter.

Vem är du?
Du har antingen någon form av erfarenhet från servicebranschen sedan tidigare eller en naturlig fallenhet och blick för att se vad som behöver göras i din närhet. Egenskaper vi värdesätter högt är fin social kompetens, positiv attityd, ansvarsfullhet och idérikedom. 

Har du professionell inställning, är självgående, tar egna initiativ och gillar ordning och reda kommer du passa in i rollen. Du ska kunna arbeta självständigt men även i team och samtidigt uppskatta att ha ett helikopterperspektiv för kontoret. Eftersom vi arbetar mot en internationell arena kommunicerar du obehindrat i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Om oss
Du kommer att representera både Ström & Gulliksson AB och Advokatbyrån Gulliksson AB då vi sitter i kontorsgemenskap i fina lokaler på Östermalm.

Hos oss blir du en del av ett trevligt team som präglas av samarbete och arbetsglädje. Vi har ett öppet klimat med högt i tak och familjär stämning. Samtidigt som vi alltid har fokus på våra klienters bästa värnar vi om möjligheten till balans i livet. Relationen till våra klienter präglas av långsiktighet och det gäller även relationen till våra medarbetare. 

Din ansökan
Vi planerar att tillsätta rollen under första kvartalet 2023 och du har därför stora möjligheter att påverka startdatumet. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari 2023.

Du är varmt välkommen att kontakta kontorsansvarig Christian Arkelius 076-724 57 63 eller HR ansvarig Katarina Wetterlundh 073-530 52 39 om du vill veta mer om rollen eller om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!