HR Generalist / Office Coordinator till Ström & Gulliksson, Malmö

18 maj, 2022

Vi erbjuder en bred och variationsrik HR-roll med inslag av kontorsservice där du får möjlighet att utveckla såväl rutiner som processer. Som HR Generalist / Office Coordinator hos Ström & Gulliksson i Malmö får du många kontaktytor inom hela företaget och blir en involverad nyckelperson med möjlighet att både påverka och prägla företaget.

Du kommer att välkomnas till ett framgångsrikt medarbetarägt företag där tempo och ambition är lika hög
som trivseln hos våra medarbetare. Du kommer att arbeta operativt och strategiskt med HR-frågor
samtidigt som vi värdesätter din helhetssyn för praktiska detaljer som krävs för ett välfungerande och trivsamt kontor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som HR Generalist / Office Coordinator hos Ström & Gulliksson kommer du att:

  • Ta ansvar för och utveckla HR relaterade frågor, processer samt policys inom hela organisationen. Exempelvis pension och personalförsäkringar, företagshälsovård, rehabilitering samt personalfrågor i samverkan med ansvarig chef.
  • Hålla i onboarding och exitprocesser.
  • Verka som administrativt stöd inom HR-området avseende exempelvis utformning av anställningsavtal, ansvara för nära anhörigregister, intyg/betyg etc.
  • Driva våra rekryteringar där du ansvarar för vissa processer själv och i andra bistår genom att vara behjälplig, rådge och stötta rekryterande chefer med allt från kallelser till administration och referenstagning.
  • Stötta ledningsgruppen i form av kallelser och protokollföring vid ledningsgrupps- och månadsmöten.
  • Fungera som stöd samt avlasta ledningsgruppen i HR-relaterade frågor såsom utvecklings- och lönesamtal samt semesterplanering etc.
  • Ansvara för innehållet och den löpande kommunikationen på vårt intranät.
  • Ta ansvar för samt koordinera den administrativa driften av huvudkontoret och vara kontaktperson för vissa externa leverantörer.
  • Ha ett övergripande operativt ansvar för stödfunktioner som reception och vaktmästeri som idag består av tre medarbetare.
  • Koordinera aktiviteter som konferenser, högtidsfiranden och andra sociala event.

Vem är du?

Vi söker dig som redan har arbetat minst i ett par år inom HR och som känner dig trygg i din roll. Du har en högre utbildning inom HR (Universitet/Högskola YH/KY), god datorvana samt behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Förutom såväl kunskap som erfarenhet inom HR-relaterade områden är du ordningsam, bra på att samarbeta och har en naturlig förmåga att arbeta på ett coachande och engagerande sätt. Du lockas av möjligheten att ha en roll med många kontakter och beröringspunkter inom hela organisationen där du blir vår sakkunniga inom HR-området.

Vi ser gärna att dina nuvarande kollegor beskriver dig som en person som bidrar till att människor i din omgivning trivs, mår bra och vill utvecklas. Detta i kombination med att du samtidigt är trygg med att vara rak, tydlig och beslutsam när rollen kräver det.

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia

Vi arbetar med löpande urval och ber dig skicka in din ansökan redan idag. Vänligen bifoga både CV & personligt brev i din ansökan. För ytterligare frågor om tjänsten vänligen kontakta Gerhard eller Josefin.

Gerhard Fransson, 072-078 00 21, gerhard.fransson@poolia.se
Josefin Bokedal, 076-771 25 10, josefin.bokedal@poolia.se

Vi arbetar med löpande urval och ber dig skicka in din ansökan redan idag. Vänligen bifoga både CV & personligt brev i din ansökan. För ytterligare frågor om tjänsten vänligen kontakta Gerhard eller Josefin.

Om Ström & Gulliksson

Vi är en europeisk patentbyrå med erfarenhet och kunskap om svensk, europeisk och internationell patenträtt. Våra tjänster omfattar skapande och hantering av rättigheter, strategisk rådgivning, bedömningar, juridiska tjänster, bemanning och utbildning – allt för att skapa och upprätthålla värdefulla patentskydd. Vi tycker om samarbeten som växer och mognar. Tillsammans med våra klienter har vi ofta relationer som fortsätter år efter år. Det gäller även relationen med våra medarbetare. Idag är vi drygt 50 medarbetare och har kontor i Lund, Stockholm, Göteborg och Malmö (HK) där vi sitter i moderna lokaler i Glasvasen vid Centralstationen.

Ström & Gulliksson grundades 1975 och har samlat på sig en lång erfarenhet och stor kunskap om svensk, europeisk och internationell patenträtt. Idag är vi en självklar samarbetspartner för en mängd innovativa företag i Sverige och Europa, och allt fler asiatiska och amerikanska företag anlitar oss för vår expertis kring europeiska patenträttigheter och frågeställningar. Vår rekryteringsprocess säkerställer att vi har engagerade och kompetenta medarbetare i alla led – allt för att ge våra klienter bästa tänkbara service.